Dzika róża znana jest od najdawniejszych czasów, a jej owoce stanowiły pożywienie dla ludzi pierwotnych. Starożytni Rzymianie wypełniali jej płatkami poduszki, co miało poprawiać sen i tonizować układ nerwowy. Obecnie dziką różę stosuje się jako surowiec zielarski.
Owoce dzikiej róży to źródło witaminy C, zawierają również witaminy: A, B1, B2,E, K, flawonoidy, garbnik, kwasy organiczne, pektyny, sole mineralne. Zawierają także przeciwutleniacze. Obecne są w nich garbniki, fitoncydy, kwasy organiczne: cytrynowy i jabłkowy.
Dzika róża sok 100%. Pojemność netto: 500 ml.
Bez konserwantów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Skład: sok z owoców dzikiej róży.
Przed użyciem wstrząsnąć. Osad jest zjawiskiem naturalnym. Sok może się nieznacznie różnić kolorem i smakiem w zależności od partii. Po otwarciu spożyć w ciągu 21 dni, przechowywać w lodówce.
Proponowany sposób podania: 2x dziennie po 25 ml pół godziny przed posiłkiem
Program lojalnościowy dla stałych klientów - zyskaj do 7%
Darmowa dostawa - przy zakupach powyżej 250zł i przy przedpłacie